Vysokou výhrou potvrzuje STF Tempish postup do čtvrtfinále!

11.04.2013 18:02

Dne 10.4. odehrál STF Tempish odvetný osmifinálový zápas. Mnoho lidí očekávalo vyrovnaný zápas, v kterém tým Tvoje máma zabojuje o výhru a vynutí si tak rozhodující nájezdy. Zápas však byl od začátku pevně v rukou tempišů. Neuběhla ani minuta a půl a tempišákům stačily dvě střely na pohodlné vedení 2:0. Stav v poločasu byl po dalších brankách 4:2, kdy soupeř obě branky vstřelil po našem nedůrazu uprostřed hřiště. V druhém poločase však už hrál pouze jeden tým a konečné skóre se vyšplhalo na nečekaných 9:2, což je zatím nejvyšší vítězství letošního play off.

Nakonec jsme v součtu obou zápasů vyhráli v poměru 15:5! Činil se především znovuzrozený střelec Tomáš Hruška, který vstřelil téměř polovinu všech gólů (7). Soupeřovi sice chyběli zranění hráči, ale i tak byl očekáván mnohem větší odpor. Např. i tým Porna v základní skupině odehrál proti nám ve 4 lidech v poli mnohem lepší zápas, než co předvedl tým Tvoje máma. Na druhou stranu hra STF Tempish nabývá určitě stoupající kvalitu a velmi pomohl návrat obránce Pavla Houserka a v prvním zápase kladně přispěl i Tomáš Bezdíček.

 

STF Tempish vs. Tvoje máma

  9:2 (4:2)

                                                              góly (asistence) tempišáků:

1:0 Hruška T. (bez asistence)

2:0 Kalina R. (Houserek P.)

3:1 Kalina R. (Tomsa J.)

4:1 Tomsa J. (Semián L.)

5:2 Hruška T. (Tomsa J.)

6:2 Hruška T. (Macoun D.)

7:2 Macoun D. (Semián L.)

8:2 Kalina R. (Semián L.)

9:2 Hruška T. (Tomsa J.)

 

Nejlepší hráči osmifinále:

1. Hruška Tomáš - 8 (7+1) 

2. Tomsa Jan - 5 (2+3)

3. Macound David, Lukáš Semián - 4 (1+3)
 

Tímto jsme si zajistili postup mezi posledních 8 týmů harcovku a nasazení pro příští ročník harcovky. Ve čtvrtfinále nás však čeká již mnohem lepší tým Sukmistrů, kteří obhajují loňské prvenství!