Výhra s čistým kontem

11.03.2011 21:33

V předposledním zápase základní skupiny jsme narazili na nováčka soutěže - Tatran Lindr. Z utkání jsme potřebovali získat 3 body, abychom měli před posledním zápasem jistotu, že se vyhneme v play-off favoritovi soutěže Duracell Teamu.

Poprvé jsme nastoupili v nových červených trikotech, které nás budou provázet pro zbytek sezóny.

V tomto zápase se nás drželo zřejmě nejvíc štěstí ze všech zápasů. Náš herní projev nebyl moc dobrý..nedokázali jsme si pořádně přihrát a podržet delší dobu míček na hokejkách. Ovšem oproti minulým zápasům jsme byli produktivnější - každá druhá střela na bránu skončila gólem. Padaly góly typu: hráč vystřelil úplně mimo, ale míček se odrazil od hokejky hráče stojícího vedle bránky...dále byly k vidění střely protečované přes 3 hokejky, které kdoví jak zapadly do brány, popř. dělové střely o rychlosti ,,Mach šnek'', které také dojely do brány :)) . Utkání nakonec skončilo výhrou 7:0. Poprvé jsme tedy nedostali ani gól a pochvalu si zaslouží samozřejmě náš brankář.

         STF Tempish - Tatran Lindr

       7:0

            góly (asistence) tempišáků:

              1:0  Tomsa J. (Houserek P.)

             2:0  Vinklář J. (Bezdíček T.)

       3:0  Tregl P. (Honc L.)

         4:0 Šrefl J. (Bezdíček T.)

              5:0  Hejl S. ( bez asistence )

       6:0  Tregl P. (Antoš V.)

            7:0 Houserek P. (Antoš V.)

 

V posledním zápase skupiny D, který se bude hrát 23.3. od 22:50 budeme hrát proti týmu FBC Natočíme Porno a půjde o přímý souboj o konečné 2. místo ve skupině! Zároveň to bude i poslední zápas celé harcovky v základních skupinách.