,,Vokurková'' pohodová jízda

13.01.2011 14:31

Ve čtvrtém zápase Hfbl nás čekal pro nás neznámý soupeř - Vesmírný Vokurky. Tým, který zaujímá spodní pozice naší skupiny.

Po úvodním hvizdu na nás soupeř s velkým nadšením vlítl a pobíhal snad úplně všude. Prvních pár minut jsme byli zaskočeni a párkrát nás podržel i brankář. Nechybělo daleko k tomu, aby jsme zápas z úvodu prohrávali 0:1. Pak však v 6. minutě přišel první gól. A když po prvním následoval hned 2. ... 3. ... 4. ... 5. ... 6. ... 7. ,tak poločas končil luxusním náskokem 7:0! Ve druhém poločase jsme však viditelně polevili a spíš to vypadalo jako dohrávání zápasu z povinnosti, kdy se už většina viděla s pivkem v ruce na tribuně. Zápas nakonec skončil 9:1 ... prvního našeho dvouciferného vítězství jsme se tedy nedočkali.

I ve druhém zápase po sobě vsítil hattrick naše hvěždná posila - Tomáš Bezníček! Navíc se k němu tentokrát přidal i Standa Hejl, který stejně jako Tomáš v tomto zápase poslal 3 ,,vokurčáky'' do soupeřovi sítě :)

           STF Tempish - Vesmírný Vokurky

       9:1

      góly (asistence) tempišáků:

        1:0  Tomsa J. (Bezdíček T.)

                 2:0  Houserek P. ( bez asistence )

             3:0  Bezdíček T. (Houserek P.)

                 4:0  Bezdíček T. ( bez asistence )

          5:0  Hejl S. ( bez asistence )

         6:0  Bezdíček T. (Tomsa J.)

 7:0 Hejl S. (Vinklář J.)

  8:0 Hejl S. (Vinklář J.)

     9:1  Vinklář J. (Honc L.)

 

Po zatím naší nejvyšší výhře nás však v příštím zápase čeká soupeř jiného kalibru - loňksý 4. tým harcovky Triskáči. Zatím figurujeme na né moc ideálním 4. místě, které nás posílá do play off 'A' na první tým jiné skupiny. Budeme tedy muset zabojovat a pokusit se urvat body 2. a nejlépe potom i 3. týmu naší skupiny, jenž před námi mají náskok jen 2 bodů.

Ve středu 2.2. v 19:30 na viděnou :)