Upracované vítězství nad Alzheimers

27.02.2013 13:27

 

Tuto středu 20. 2. sehráli Tempišáci v dosti okleštěné sestavě svůj předposlední zápas před boji v play-off. Naším soupeřem byl pro nás dobře známý tým SK Alzheimers. Za normální situace bychom tento tým „sfoukli jako svíčku a šli na jedno“. Leč v sestavě STF Tempish chybělo rovných 5 hráčů. Proto se očekával vyrovnaný zápas a fanoušci byli zvědaví, jak si s tímto handicapem poradíme.

Od začátku střetnutí se naši hráči ujali iniciativy a nejednou zacinkala konstrukce soupeřovy branky. Bohužel z počátečního tlaku jsme nic nezískali a v 5 minutě Lukáš nešťastně namazal soupeři na úvodní gól zápasu – 0:1. Svoji chybu napravil o několik chvil později, když nahrál našemu svátečnímu střelci Standovi na vyrovnávací gól. Do konce první půle se skóre již nezměnilo. O přestávce mohl být leckterý divák v hledišti zvědavý, zda bude svědkem prvního letošního překvapení v podání STF Tempish nebo se dočká gólové smrti jako v posledním zápase.

V 16. minutě přihrál Honza Radkovi a ten potvrdil svoji formu z minulého zápasu. Rázem bylo skóre 2:1 v náš prospěch. O 5 minut později se mezi střelce zapsal David – 3:1. Třetí gól byl pro další vývoj zápasu velice důležitý, neboť po něm již soupeř pochopil, kdo je pánem na hřišti. V dalších okamžicích se soupeř k vážnějším šancím dostával velice sporadicky, pokud se již nějaká příležitost objevila. Ukázal svoje brankářské umění Petr. Dále se mezi střelce zápasu zapsal náš matador týmu Jarda Š. – 4:1 a posledním střelcem Tempišáků se stal při chuti střílející Radek - 5:1. V posledních vteřinách zápasu jsme ještě dovolili soupeři zkorigovat skóre na konečných 5:2.

STF Tempish vs. SK Alzheimers

  5:2 (1:1)

      góly (asistence) tempišáků:

1:1  Hejl S. (Honc L.)

2:1  Kalina R. (Tomsa J.)

3:1  Macoun D. (Honc L.)

4:1  Šrefl J. (Kalina R.)

5:1  Kalina R. (Tomsa J.)

 

Příštím soupeřem STF Tempish bude demoliční četa skrývající se pod názvem FBC Natočíme Porno. Tento očekávaný zápas bude rozhodovat o konečné podobě tabulky skupiny B. Oba týmy chtějí získat lepší výchozí pozici do prvního kola play-off. Proto neváhejte a přijďte se podívat na tento zajímavý zápas.  

Standa H.