Těsná výhra v ,,demoličním derby''

24.03.2011 14:14

V posledním zápase základní skupiny se mělo rozhodnout, jestli skončíme na 2. místě (v případě výhry) nebo na 3. místě (remíza či prohra) ve skupině D. Soupeřem nám byl tým FBC Chtěli by hrát v pornu, ale nemají normu (nebo jak ten název je).

Od prvních minut nám bylo jasné, že si klidný florbal moc nezahrajem. Utkání připomínalo spíše skutečně ono ,,demoliční derby'', kdy jsme za kratší konec tahali my - zřejmě žádný náš hráč nebyl ochuzen o pověšení na mantinel, let za mantinel apod. oblíbené aktivity. Pokaždé, když jsme kdokoliv stál blízko mantinelu, tak jsme skoro již byli smíření, že přiběhne nějaký soupeřův ,,technický'' hráč a ,,zpříjemní" nám z boku nebo zezadu hru. Hra tedy byla často kouskována. Soupeř se navíc po každém zapískání rozhodčího dohadoval, nadával, popř. argumentoval stylem: ,,díval jsem se v televizi na extraligu a tam to pískaj jinak'' :D (zřejmě se taky budeme muset začít učit pravidla z televize :) ). Ano, rozhodčí pískal jinak - musel být toleratnější k zákrokům, protože jak sám po zápase řekl: ,,zápas by se jinak ani nemohl dohrát, kdybych dával tresty, přesně podle pravidel''.

Celkově šancí moc nebylo, větší brankové příležitosti měl zřejmě soupeř, který se snažil využívat hlavně dlouhých míčů. Všechny ale vychytal náš stroj v bráně - Petr S. :) Jelikož se nám nepovedlo ani využít žádnou ze 4 přesilových her, tak na světelné tabuli stále svítil stav 0:0. V poslední minutě jsme tedy ještě zkusili odvolat brankáře a hráli v poli se 6 hráči. Rozhodující okamžik brzy přišel: Honza T. vyhrál buly před naší bránou (soupeř místo toho, aby se snažil buly vyhrát, tak se zaměřil na to, aby hlavně sekl našeho hráče do kotníku) ... míček doputoval k Davidu M., který zpět přihrál na volného Honzu T., jenž z posledních sil přešel téměř přes celé hřiště a nahrál na střed volnému Tomáši B., který míček cca 35s před koncem uklidil do soupeřovi brány - 1:0!

Ukořistili jsme tak historický výsledek - 2. místo v základní skupině, což se nám zřejmě už jen tak nepovede!

          STF Tempish - FBC Natočíme porno

1:0

                                                                   góly (asistence) tempišáků:

             1:0  Bezdíček T. (Tomsa J.)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

zajímavosti:

nikdo nebyl v tomto zápase zraněn :)

brankář Stryhal P. - vychytaná 2. nula za sebou !

průměr obdržených branek v posledních 4 zápasech: 0,5 !

STF Tempish - 3. nejlepší obrana z celé Hfbl po základních skupinách !

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Druhé místo ve skupině nám tak zajistilo lepší nasazení do PLAY-OFF 'A' a tím i vyrovnaného soupeře - Tvoje máma. S tímto soupeřem se v osmifinále utkáme již 6.4. od 21:10 a druhý zápas hned za další dva týdny 20.4. od 21:50!