Tempiši "prodali" úvodní utkání čtvrtfinále

27.04.2015 10:18

    Přesně týden po velké bitvě s týmem Delonů odehráli Tempišáci první čtvrtfinálový zápas. Soupeřem nám byl (pro nás dobře známý) tým SK Neškrtnem si. Poslední vzájemné měření sil vyznělo lépe pro soupeře, když zvítězil 5:4.

    Do zápasu jsme nevkročili příliš dobře. Po vyhraném vhazování darovali naši obránci k velkému údivu všech přihlížejících soupeři první gól – 0:1. Následně si Tempišáci vytvořili potřebný tlak, který vyústil brankou Honzy M. a skóre se změnilo na 1:1.  Neuplynulo mnoho času a stejný hráč vykouzlil usměv na rtech všem hráčům i fanouškům STF Tempish. Jeho parádní střela zaplula do horního růžku soupeřovi branky - 2:1. To co se ale dělo na hřišti po naší druhé brance, lze těžko vystihnout slovy. Ač měli Tempiši po většinu hry míček na svých holích, umožnili soupeři, díky svým individuálním chybám, vstřelit 4 branky. Na tabuli svítilo pro Tempiše hrozivé skóre 2:5. Tempišáci přesto nesložili zbraně a dali všechny zbytky sil do obléhání soupeřovy branky. V tu chvíli nevěděl brankář Škrtátek, kde mu hlava stojí. A po gólech Honzy Š. a Martina Š.  prohrávali Tempišáci pouze o jednu branku (4:5). Na víc se bohužel hráči STF Tempish už nezmohli. Škrtátka využila další z mnoha chyb v naší defenzivní činnosti a zvýšila na konečných 4:6.

                                                        STF Tempish - SK Neškrtnem si

                                                                            4:6

                                                                                                             Branky:

                                                    1 : 1 – Jan Matouš (Tomáš Hruška)

                                                    2 : 1 – Jan Matouš (Stanislav Hejl)

                                                    3 : 5 – Jan Špidlen (bez asistence)

                                                    4 : 5 – Martin Špalek (Martin Cieslar)

    Podaří se STF Tempish prolomit smůlu ve čtvrtfinále a postoupit poprvé ve své historii mezi nejlepší čtyři týmy Hfbl? To se dozvíte již tuto středu 29.4. – odvetný zápas začíná v 19:55.

                                                                                                                                                                                                     Stanislav Hejl