Tempišáci postupují do čtvrfinále!

21.04.2011 18:31

 Do odvetného utkání osmifinále jsme vstupovali s vědomím, že jen výhra a pak ještě případné úspěšně zvládnuté nájezdy nám můžou prodloužit sezónu. Úvod utkání byl nejdříve opatrný a vyrovnaný. Naštěstí pro nás ale už v prvním poločase zapadla do soupeřovi branky střela z dálky, kterou vyslal Lukáš S. a připsal si tak zároveň i premiérový gól v našem dresu (správně si ho šetřil na vhodnouchvíli:) ). Za pár minut se ještě přidal Tomáš B., který opět střelou z dálky změnil skóre na 2:0. Našemu soupeři se ještě podařilo snížit v poslední minutě na 2:1 - opět po chybě v naší obraně, kdy jsme si nebyli schopni pořádně přebrat hráče. V druhém poločase byl soupeř lepším týmem a spíše se hrálo na naší polovině. Nakonec jsme i náporu podlehli a inkasovali - stav byl 2:2 a tento stav by pro nás znamenal konec sezóny. Naštestí se ale asi tak 4 minuty před koncem podařilo Jardovi Š. vsítit důležitý gól na 3:2, kdy uplatnil svůj důraz a téměř míček dosekal do brány. Soupeř však stále měl více ze hry a hrozil střelami ze všech možných pozic, jelikož naše defenzivní činnost v tento zápas nepracovala zrovna moc dobře. Tempo stoupalo ještě se více utkání vyhecovalo, když hráč z Tvojí Mámy vysekl našemu brankářovi helmu z hlavy - nebyl však pro nás nepochopitelně vyloučen a sednout si šel akorát Standa H., který se snažil našeho brankáře bránit. Soupeř tedy navíc ještě odvolal brankáře, takže jsme hráli oslabení 4 proti 6. Naštěstí žádný gol jsme už nedostali a naopak jedním golem jsme ještě pojistili výhru!

Musíme ale přiznat, že soupeř měl za celý zápas mnohem více šancí a jen jejich neschopnost lépe zakončit a vynikající výkon našeho Brankáře s velkým B - Petra Stryhala nás dovedl k vítězství.

Jelikož byl stav zápasů 1:1, tak musely rozhodnout nájezdy (nejdříve 3 série a potom KO systém)! Pro nás né moc oblíbená disciplína, protože jsme snad ještě nikdy žádný neproměnili za dobu, co ligu hrajeme. Soupeř však ani jeden nájezd neproměnil, zatím co naši hráči nájezdy parádně zvládli a bylo hotovo - STF Tempish postupuje do čtvrtfinále!!

 Poděkování patří i našim fanouškům, kteří nás celý zápas i za podpory bubnů a trubek podporovali a fandili nám!!! Děkujeme :)

        

   STF Tempish - Tvoje Máma

        4:2

                                                                   góly (asistence) tempišáků:

              1:0  Semián L. (bez asistence)

          2:0  Bezdíček T. (Tomsa J.)

       3:2  Šrefl J. (Macoun D.)

             4:2  Bezdíček T. (Šarman A.)

 

nájezdy 2:0

proměnili: Houserek P.,  Semián L.

-> postupují STF Tempish

 

Ve čtvrtfinále na nás čekají Deloni, kteří předloni již Hfbl vyhráli a budou určitě jasným favoritem v tomto dvojutkání, které se hraje již další týden a to 27.4. od 21:10. Odveta se odehraje 4.5. od 21:50.

Budeme rádi, když nás přijdete podpořit i na čtvrfinálová utkání a svým fanděním nám pomůžete potrápit favorizovaného soupeře!