Summa summarum sezóny 2010/2011

20.05.2011 18:03

Některé fakta z letošní Hfbl:

V letošní sezóně se nám podařilo premiérově postoupit do play-off A - navíc jsme postoupili z vynikajícího druhého místa ve skupině, kdy jsme prohráli pouze s letošními semifinalisty (Sukmistři).

Po základních skupinách jsme se mohli pyšnit s jednou z nejlepších obran v celé lize a náš brankář (Petr Stryhal) se umístil na 4. místě v procentuální úspěšnosti zákroků  (velká změna oproti minulým letem).

Letos se podařilo dobře doplnit mužstvo - všichni noví hráči byli na svých postech oporami a předváděli velmi pěkné výkony.

V play-off jsme nakonec vypadli až po urputném boji ve čtvrtfinále. Skončili jsme tak v TOP 8 harcovské florbalové ligy, což je vynikající výsledek! Navíc by nám toto umístění mělo zajistit nasazení při losování skupin pro příští rok!

Po 11 odehraných zápasech ovládl kanadské bodování Tomáš Bezdíček (16b), na druhém místě byl Pavel Houserek (12b) a třetí skončil Jan Tomsa (10b). Nejtrestanějšími hráči byli Standa Hejl a Jan Tomsa - oba měli shodně po 4 minutách. Celá statistika zde.

 

 

Děkujeme našim fanouškům a příznivcům za diváckou podporu při zápasech (především v play-off byla moc pěkná atmosféra:) )!!!

Příští rok v říjnu se opět sejdeme na Hfbl!!

 

PS: 1.6. zveme všechny na grilovačku - Harcov, louka před blokem E od 17:00 !!