STF Tempish v herní krizi!

01.12.2014 19:01

Ve středu 26.11 nastoupili Tempišáci ke svému třetímu zápasu v letošním ročníku Harcovské florbalové ligy proti týmu Bílí Bagři. Po předešlých dvou kolech měl STF Tempish nelichotivé skóre:  2 zápasy = 2 prohry. A pokud bychom započítali i odehrané zápasy v předešlé sezóně, tak by se série proher protáhla na 4 zápasy.

 Vstup do zápasu se našim borcům povedl, první branku vstřelil z nenápadné akce Standa H., když překvapil soupeřova brankáře střelou skrz obránce.  Soupeři se sice povedlo srovnat skóre na 1:1, ale následovně ukázal svou rychlost Honza M., který se obtočil okolo soupeřovi branky a poslal STF Tempish opět do vedení - 2:1. O několik okamžiků poté prostřelil soupeřova brankáře Honza Š. – 3:1. Tímto výsledkem skončila i první půle. V tuto chvíli nic nenasvědčovalo blamáži, kterou přítomní diváci viděli v druhé půli.  Tempišáci dokázali během 2 minut promrhat dvoubrankový náskok a co hůř, soupeř se díky naší špatné hře dostal poprvé do vedení 3:4. Přesto Tempišáci nesložili svoje zbraně a brankami Pavla H. a Honzy T. otočili skóre zápasu na svoji stranu – 5:4. Do konce zápasu zbývalo 5 min., když jsme opět inkasovali lacinou branku 5:5. Tímto výsledkem zápas i skončil.

Co vězí za herní krizí STF Tempish? Již v předešlých dvou utkáních nevykazovala naše hra kompaktnost. Útočníci nepomáhají obráncům v obranné činnosti – nevracejí se a nechávají odstřelovat Petrovu branku jak na střelnici. To společně s nedůsledným bráněním v bezprostřední blízkosti branky vede k velkému počtu inkasovaných gólů. Útočná hra je též katastrofická! Divák v hledišti si nemohl nevšimnout, že náš tým oplývá řadou výborných hráčů, kteří hrají pouze sami na sebe. Ano, naše hra je plná individuálních akcí končících v 99% nezdarem. Toto že je loňský 5. tým Harcovské florbalové ligy?? Pokud nepředvedeme větší touhu po vítězství a nezlepšíme týmové pojetí naší hry, budeme rádi za umístění do 16. místa. 

V následujícím utkání nastoupí STF Tempish 10. 12. od 19:40 proti týmu Boobs & Nipples. Dozajista nepůjde o lehkého soupeře, vždyť v posledním ročníku Hfbl obsadil tento tým krásné 3. místo po výhře nad týmem Delonů. Tímto zveme všechny spřízněné duše k návštěvě Harcovské sportovní arény. Přijďte podpořit svůj tým! 

STF Tempish vs. Bilí Bagři

5 : 5 (3:1)

góly (asistence) Tempišáků:

                          1:0         Hejl S. (Kočí T.)

                           2:1         Matouš J. (Macoun D.)

                           3:1         Špidlen M. (Hruška T.)

                           4:4         Houserek P. (Hejl S.)

                           5:4         Tomsa J. (bez asistence)