STF Tempish porazil Squadru Harcova a míří za prvním místě ve skupině

01.12.2013 18:18

       

Již ve druhém zápase v základní skupině proti sobě nastoupili dva nejvýše nasazené týmy skupiny C. Tempish se Squadrou prohrál oba zápasy na nedávném večerním turnaji, takže bylo co vracet. Navíc vítěz zápasu by měl na dosah první místo ve skupině, protože další zápasy budou již s papírově slabšími soupeři.
Celé utkání se hrálo ve velkém nasazení s četnými šavlovačkami rameno na rameno. U mantinelů se občas konaly oboustranné masážní kurzy, které rozhodčí mnohdy ani nestíhal pískat. V zápase se nejprve do vedení dostal zásluhou Pavla H. tým tempišů. Ještě do poločasu však díky naší chybě v obraně Squadra srovnala na 1:1. V druhém poločasu se opět týmy průběžně střídaly v šancích. Za Tempish však dvakrát uklidil míček do brány Tomáš H. Jelikož Squadra vsítila již jen jeden gól z protiútoku a oslabení i záverečný tlak Tempish ubránil, tak bylo konečné skóre 3:2 ve prospěch tempišáků. 

Výhrou jsme tedy soupeři nejen oplatili porážky z večerního turnaje, ale přiblížili jsme se i celkovému prvnímu místu ve skupině.
Z posledních pěti zápasů (již slabší soupeři než Squadra) si můžeme dovolit dokonce i jednu porážku a stále by jsme měli obsadit první místo a zajistit si tak nejlepší pozici pro play off.

 

STF Tempish vs. Squadra Harcova

  3:2 (1:1)

                                                                 góly (asistence) tempišáků:

               1:0 Houserek P. (bez asistence)

                                                                     2:0 Hruška T. (Macoun D.)

                                                                     3:0 Hruška T. (Houserek P.)