STF Tempish poražen v souboji o první místo ve skupině B

08.03.2012 17:06

V posledním utkání nás čekal rozhodující souboj o první místo ve skupině B. Soupeřem nám byl tým Oldschool Heroes, který byl favoritem nejen tohoto zápasu, ale patří i k horkým favoritům na letošní celkové vítězství! Čekalo na nás tedy horkých 30 minut urputného bránění a vyrážení do protiútoků.

 

Sotva utkání začalo, tak již v první minutě tempišácký brankář Stryhal P. našel dalekým výhozem volného Tomsu J., který zařídil překvapivé vedení 1:0! Soupeře tento vývoj zaskočil a znérvozněl, protože oproti jiným zápasům Oldschool Heroes viditelně kazil přihrávky, kombinaci a střely buď šly vedle nebo do našeho spolehlivě chytajícího brankáře! Postupně se však tlak zvyšoval a střel na naší bránu přibývalo. Soupeř tak zanedlouho otočil skóre v jeho prospěch na 2:1! Na tento stav jsme ještě našli odpověď a na 2:2 upravoval Houserek P. To bylo však z naší strany vše a soupeř nakonec vyhrál v poměru 4:2. I přes prohru však STF Tempish dokázal velkému favoritovi statečně vzdorovat až do závěrečných minut a mohl odcházet ze hřiště se vztyčenou hlavou!

 

      STF Tempish - Oldschool Heroes

2 : 4

góly (asistence) tempišáků:

1:0 Tomsa J . (Stryhal P.)

          2:2 Houserek P. (bez asistence)

 

Poslední zápas ve skupině tak máme za sebou a naše konečné umístění je příjemní 2. místo! V osmifinále play-off A nás čeká jeden ze soupeřů La Viva / Bílí Bagři / WC Squadra Harcova (o pořadí rozhodnou poslední zápasy).