STF Tempish poprvé ve své historii vyhrává hned první zápas play off 'A' !!

23.03.2013 14:29

Dne 20.3. STF Tempish konečně protrhl svoji černou sérii, když od roku 2010, co se účastníme play off 'A' jsme nikdy nebyli schopni vyhrát první zápas a vše jsme vždy museli dohánět v druhém zápase a pokaždé rozhodovali až nájezdy!
Oproti minulému zápasu doznal tým pár změn, kdy dorazily staronové posily (Bezdíček, Houserek), kteří jeli kvůli 30 min. florbalu dvě hodiny do Liberce a dvě hodiny zpět .. za to jim celý tým děkuje! :) Díky absenci dalších omluvenek jsme tak nastoupili ve dvou kompletních pětkách, což byl zřejmě hlavní rozdíl v tomto zápase oproti soupeřovi - Tvoje máma.
Zápas pro nás ale nezačal dobře a i přes úvodní tlak jsme prohrávali 0:1. Brzy však dalekonosnou střelou vyrovnal Pavel Houserek a za další minutu po pěkné akci stanovil poločasový výsledek 2:1 Lukáš Semián. Ve druhém poločase byla naše hra dobrá až do nesprávného vyloučení Tomáše Bezdíčka. Oslabení jsme sice ubránili, ale soupeř od té doby měl navrh, více nás přitlačil a my jsme měli v naší hře pěkný guláš, kdy často nikdo nevěděl, na kterém postu hraje. I přesto však po rychlém sledu branek - 3x Tomáš Huška, 1x Jan Tomsa) jsme zápas dovedli do vítězného konce -> 6:3 !! 

 

 

STF Tempish vs. Tvoje máma

  6:3 (2:1)

      góly (asistence) tempišáků:

1:1  Houserek P. (Bezdíček T.)

2:1  Semián L. (Hruška T.)

3:2  Hruška T. (Macoun D.)

4:2  Hruška T. (bez asistence)

5:2  Tomsa J. (Macoun D.)

6:3  Hruška T. (bez asistence)

 

V utkání byly určitě znát naše posily do obrany a bodový příspěvek Tomáš Hrušky (3+1), druhý krok nás však ještě čeká. Ve 2. zápase nám stačí i remíza k postupu mezi nejlepších 8 ... pokud prohrajeme, budou rozhodovat nájezdy. Soupeř navíc ve svém druhém zápase bude mít určitě posilněnou sestavu o zraněné a nemocné hráče, kteří nemohli hrát v prvním zápase! Na druhé straně jsme však zatím nikdy druhý zápas v play off A neprohráli, ať proti nám stál jakýkoliv soupeř. Jak vše dopadne zjistíme 10.4. od 21:40, kdy se hraje odveta!