STF Tempish nakročili do své 4. sezón vítězně !

30.10.2012 11:52
A máme tu opět začátek florbalové sezóny. V prvním zápase se Tempišáci utkali s týmem Raz23 auuvauvau. K poslední konfrontaci obou týmů došlo v sezóně 2009/10, kdy jsme před přeplněnou halou prohráli svůj úvodní zápas 2:4. Od této chvíle se však dočkal náš i soupeřův tým řady změn. Jak to celé dopadlo?
Na první letošní gól nemuseli diváci nikterak dlouho čekat. Již v 2. minutě se prosadila jedna z našich nových posil, Tomáš Hruška, 1:0. I přes náš úvodní gól soupeř využíval naší nesehranosti a lehce se dostával do zakončení. V těchto okamžicích nás držel ve vedení svými skvělými zákroky nový ochránce naší svatyně Petr Milichovský. V čase 6:58 zamířil přesně Pavel Houserek a o několik minut později se prosadila naše další nová akvizice v týmu, Radek Kalina. V tuto chvíli vedli Tempišáci komfortním náskokem tří branek. Bohužel ke konci první půle ztratil míček ve svém  obranném pásmu jeden z našich hráčů a soupeř toho dokázal náležitě využít 3:1. Druhou půli zápasu jsme začínali pouze ve 4 hráčích v poli, jelikož na trestné lavici se usmíval Tomáš Hutla. Oslabení jsme přečkali a poté opět udeřili. Tentokrát soupeřův brankař neudržel střelu Tomáše Hrušky – 4:1. Od tohoto okamžiku zápas připomínal spíše exhibiční utkání. Do konce zápasu se ještě prosadil Tomáš Hutla a Radek Kalina. Podtrženo sečteno 6:1 v náš prospěch. :)
I přes řadu změn v týmu se nám vstup do nové sezóny vydařil. Nové posily se ukázaly v dobrém světle a budou nám v každém případě v nadcházejícím ročníku Hfbl dost nápomocní. Nicméně vždy je co zlepšovat. V celém zapase bylo možné vidět mnoho individuálních akcí, které lahodily oku diváka. Avšak při konfrontaci se silnějšími týmy bude nutné více kombinovat a lépe bránit, což se nám v tomto zápase ne vždy dařilo. Pevně věřím, že již v dalším zápase dojde ke zlepšení všech herních prvků, které dodají naší hře nový rozměr.

 
STF Tempish vs. Raz23 auuvauvau
  6:1
      góly (asistence) tempišáků:
        1:0  Hruška T. (bez asistence)
        2:0  Houserek P. (bez asistence)
        3:0  Kalina R. (Macoun D.)
        4:1  Hruška T. (Hejl S.)
        5:1  Hutla T. (bez asistence)
        6:1  Kalina R. (Macoun D.)
 
Ve středu 21.11. na dalším zápasu… v 19:40 na viděnou :)