Report STF Tempish - Dva ku jedenácti

16.01.2010 13:47

 STF Tempish -  Dva ku jedenácti  0:3 (0:1)

  Sestava:

 Brankář: Petr

 Obránci: Standa, David, Adrian

 Útočníci: Lukáš, Jirka, Ondra  - Honza, Pavel, Iva

Branky: ----

Vyloučení:  21:32 Honza (blokování hole)

Střely: 9:13

 Zajímavosti:

# 4 nevyužité přesilovky STF Tempish L

# Lukášova „parádní“ asistence u vlastního gólu

 

Černá středa pro Tempišáky

   S jednou prohrou a jednou výhrou jsme nastoupili k třetímu zápasu Hfbl. Naším soupeřem byl nový tým Dva ku jedenácti. Soupeř se před utkáním mohl pochlubit stejným počtem vyhraných a prohraných zápasů, když v prvním zápase prohrál s týmem Raz23 uuavuavua 1:3 a v předchozím souboji deklasoval  Milovy pusinky 9:3. Náš tým před tímto důležitým střetnutím trápila chřipka. A tak jsme v tomto utkání museli oželit neúčast Vlasty a Standy Š.

    Zápas začal velice opatrně. Jak soupeř, tak my jsme se postupně „oťukávali“. Dva ku jedenácti se dostávali do šancích dlouhými náhozy, které dělaly naší obraně značné problémy. Ne jednou musel Petr vytáhnout jeden ze svých parádních zákroků, aby zachránil situaci. I Tempišáci několikrát zahrozili svými výpady, ale jak Iva tak Honza mířili nad branku. V čase 9:40, po faulu jednoho z hráče STF Tempish rozehrával soupeř na půlce hřiště standardní situaci. A k překvapení všech střela z této uctivé vzdálenosti skončila za zády do té doby výborně chytajícího Petra 0:1. Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že ještě není nic ztraceno. Bohužel po fatální chybě Lukáše, který vybídnul svou přihrávkou soupeře ke gólu, jsme v čase 19:58 prohrávali již 0:2. O několik chvil poté putoval na trestnou lavici za  blokování hole Honza. Tuto přesilovku Dva ku jedenácti dokázali velice rychle využít a v čase 22:05 zvýšili na 0:3. Od tohoto okamžiku jsme znatelně přidali na obrátkách a vytvořili jsme si několik slibných šancí. Avšak ani jeden ze zakončujících hráčů nedokázal skórovat.
    Tento zápas znovu ukázal naši střeleckou nemohoucnost s kterou se potýkáme od začátku sezóny. Důkazem toho jsou 4 neproměněné přesilové hry a bezpočet zahozených šancí.