1. OSMIFINÁLE PLAY-OFF - Smolný zápas aneb historie se opakuje

22.03.2012 20:40

 

V prvním osmifinálovém střetnutí se Tempišáci utkali s týmem Bílých Bagrů. Již podle výsledků obou týmů v základní části se dal očekávat velice urputný boj o každý centimetr na hřišti. A to se taky potvrdilo! Zpočátku utkání měl soupeř více ze hry. Aktivně napadal naši rozehrávku a dostával se do slibných šancí. Naopak Tempišáci působili ospalým dojmem a jen zřídka ohrozili branku. Soupeřova převaha vyvrcholila již ve 3 minutě utkání. Kdy Bezďa odklízel poskakující míček z brankoviště a rozhodčí odpískal trestné střílení (hra v brankovišti). Bílí Bagři neváhali a ujali se vedení 1:0 (i když většina lidí viděla, že hráč se s míčkem při nájezdu lehce vrátil, takže neměl gól platit). Od této chvíle zařadili Tempišáci vyšší rychlostní stupeň. Byli téměř všude a soupeř značně znervózněl. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Dvě minuty před koncem první části přesně zamířil J.Tomsa. I ve druhé půli zápasu pokračoval náš tlak. Bohužel většina našich střel končila v soupeřově obraně anebo mimo branku. Za zmínku stojí i 2 nastřelené tyčky, které Tempišáci nastřelili. Už, už se zdálo, že zápas skončí remízou. Bohužel nestalo se tak. Časomíra se zastavila 18 sekund před koncem zápasu, když Bílí Bagři zasadili Tempišákům smrtící úder ve formě branky na 1:2. Stf Tempish se ještě pokusilo o hru bez brankáře, ale špatná koncovka útočníků zcela pohřbila šanci na vyrovnání.

Bohužel zápasy se na jeden vstřelený gól většinou nevyhrávají a do příštího zápasu by většina útočníků měla přijít s jinou střeleckou a herní náladou!!!

 

  STF Tempish - Bílí Bagři
1 : 2


góly (asistence) tempišáků:

1:1 Tomsa J . (Macoun D.)

 

Stejně jako před rokem tedy prohráli Tempišáci svůj první zápas v play-off a tím si výrazně zkomplikovali cestu do čtvrtfinále. Podaří se STF Tempish uspět v druhém zápase a dotáhnout celou sérii k nájezdům?? Na odpověď si budeme muset počkat do 4. dubna (21:40).

                  autor článku: Hejl Stanley