Report STF Tempish - Vodopády

14.03.2010 23:24

STF Tempish – Vodopády 4:3 (0:1)

 

Sestava:

 Brankář: Petr

 Obránci: Standa, Adrian, David

 Útočníci: Honza, Jirka, Pavel – Ondra U., Lukáš, Vlasta

Branky:    16:20 Lukáš, 20:10 Adrian (Jirka), 24:15 Lukáš (Honza),28:11Honza (Pavel) - góly soupeře: 14:45, 17:38, 29:58

Vyloučení:   3:0 - 14:28 Vlasta (nedovolená vzdálenost), 17:09 Ondra( hra bez hokejky), 18:03 Standa (nedovolené bránění)

Střely:   19:17

Zajímavosti:

 # 2. gól (Adrian) Tempišáků padl v oslabení

# Lukáš 2+0, Honza 1+1

# soupeř využil 2 ze 3 přesilových her

 

   Poslední a velice očekávaný zápas ve skupině C jsme odehráli 3. března. Naším posledním soupeřem byl tým Vodopády, který před tímto střetnutím okupoval 5. příčku ve skupině. Bylo tedy o co hrát! Případná výhra STF Tempish by náš tým posunula právě na 5. místo ve skupině, které zaručuje nejlepší výchozí postavení do play-off B‘. I přesto že se toto utkání odehrálo v dosti pozdní hodině, byla hala slušně zaplněná.
   Během první půle měl soupeř více ze hry. Aktivně napadal naši rozehrávku, což nám činilo občas značné potíže. A vpředu jsme nechávali soupeři až příliš volného prostoru. V této části hry jsme se mohli opět spolehnout na „chytajícího mága“ v naší brance Petra. I Tempišáci se ale nenechali zahanbit a střely Pavla či Honzy neměly daleko k brance. Těsně před koncem první půle si šel „odpočinout“ na trestnou lavici Vlasta za nedovolenou vzdálenost. Tuto výhodu tým Vodopády velice rychle využil. A v čase 14:45 doputovala dalekonosná střela soupeře do naší branky 0:1.

   Pokud sledující divák po prvním poločase nabyl dojmu, že se jedná o další nudné utkání a odešel z haly. Tak přišel o to nejzajímavější. O poločase využili Tempišaci „elektronickou tužku :)“ a byla zdůrazněna potřeba aktivního napadání soupeřovy rozehrávky již na jeho polovině. V čase 16:20 otevřel náš gólový účet u soupeře Lukáš, pro něhož to byl zároveň první gól v letošní sezóně - 1:1. Půl minuty na to putoval na trestnou lavici Ondra U. za hru bez hokejky. Druhou přesilovou hru soupeř opět dokázal využit, i když značně mu v tom pomohla špatná přihrávka Davida, který si tak připsal nedobrovolně asistenci u tohoto gólu 1:2.  Na světelné tabuli svítil čas 18:03, když Standa na polovině hřiště poslal k zemi jednoho z pronikajících hráčů. Následoval opět 2 minutový trest. Ale díky výborně souhře Jirky a Adriana jsme v tomto oslabení slavili vyrovnávací gól. Prvně jmenovaný přihrál z rohu Adrianovi a ten za pomoci brankářovy helmy dostal míček do branky 2:2. Soupeř byl tímto nenadálým gólem zaskočen! K obratu v tomto vyhecovaném utkání zavelel autor první branky - Lukáš, který dokázal po přihrávce Honzy podruhé v tomto utkání překonat brankáře 3:2. V čase 28:11 Tempišáci vedli již 4:2. Velkou zásluhu na tomto gólu měl Pavel, který dokázal zpracovat poskakující míček a následně vystřelil na branku. Brankář stihl míček pouze vyrazit k Honzovi, který nikým nehlídán poslal balónek ze vzduchu do zcela odkryté branky. Dvě vteřiny před koncem hrací doby se povedlo soupeři vsítit 3. gól 4:3, ale na zvrat v utkání to již stačit nemohlo.

   Díky výbornému týmovému výkonu jsme dokázali otočit vývoj tohoto utkání. Proto si pochvalu zaslouží všichni hráči bez výjimky. V základní části jsme celkem posbírali 9 bodů za 3 výhry. Stejný počet má i tým na 4. místě, ale díky prohře ve vzájemném utkání jsme zůstali „pouze'' na 5. místě. Všem fanouškům i fanynkám děkujeme za podporu během základní části a doufáme, že nás budete podporovat i nadále.