Report STF Tempish - Sukmistři

06.02.2010 02:29

STF Tempish -  Sukmisstři  2:7 (2:4)

 

Sestava:

 Brankář: Marek Beneš

 Obránci: Standa, Adrian

 Útočníci: Honza, Jirka, Ondra M. - Lukáš, Iva

Branky:   5:12 Ondra M. (Honza), 14:58 Ondra M. (Standa)

Vyloučení:  ----

Střely:  13:7

Zajímavosti:

 # 1. gól utkání: STF Tempish  1:0

# Ondra M. 2+0

# výkon brankáře Tempišáků

 

Po minulé prohře s „Černými koníky“ nás nečekal o nic lehčí soupeř - známý tým Sukmisstři. Tento tým se prezentuje tvrdou hrou, velice arogantním a namyšlením chováním. V posledním měření vzájemných sil, které se odehrálo v minulé sezóně, zvítězil soupeř 12:1. Čekal nás tedy opět zápas, ve kterém jsme hráli roli outsidera. O to víc mrzela neúčast klíčových hráčů našeho týmu!

            Již od prvních minut utkání se soupeř tlačil do zakončení, která však většinou končila mimo branku nebo na vynikajícím brankaři. Tempišáci se dostávali na útočnou polovinu soupeře velice ztěžka a jejich útoky končili většinou neúspěšnou přihrávkou či špatným zakončením. O to větší překvapení bylo, když Honza přihrál „staronovému“ hráči našeho týmu Ondrovi M. a ten v čase 5:12 poslal svůj tým do vedení 1:0. Soupeř odpověděl na náš gól dvěma slepenými góly. A v čase 7:13 jsme již prohrávali 1:2. V následujících okamžicích byl soupeř na koni a my jen horko těžko zastavovali jeho výpady. Stav 1:2 vydržel do 13. minuty utkání, kdy se povedlo soupeři opět během krátké chvíle vstřelit dva góly - 1:4. Hra se neustále přitvrzovala. Těsně před koncem první části, po jednom z faulů soupeře, našel Standa vpředu u mantinelu zcela osamoceného Ondru M. A ten stejným způsobem, jako při prvním gólu Tempišáků, překonal slaboučkého brankaře Sukmisstrů - 2:4.

Během druhé části jsme se chtěli soustředit především na obranu a nikam se zbytečně nehnat. Tento plán nám však pokazil již v 19. minutě jeden ze soupeřových útočníků, který po rozebrání naší obrany zvyšoval do prázdné brány na 2:5. Po 5. gólu soupeře se i nadále stupňoval jeho tlak. Avšak Tempišáci díky svému nasazení tlaku odolávali a občas lehce potrápili soupeře svými výpady. Bohužel Lukášova přihrávka zpoza brány našla pouze soupeřova útočníka, který nikým nebráněn postupoval sám na brankáře a toho bez problému v 25. min překonal - 2:6. Krátce na to soupeř vstřelil další branku 2:7.

Za tohoto stavu dospělo utkání do svého konce. Tempišáci v něm hrdě a s velkým nasazením vzdorovali florbalově mnohem vyspělejšímu soupeři, který nakonec zaslouženě zvítězil.

Velkou pochvalu si zaslouží především náš zaskakující brankař, který nejednou svým zákrokem přivedl všechny přítomné k údivu. Všem fanouškům a fanynkám děkujeme za podporu a těšíme se na Vás již 17.2., kdy nás čeká veledůležitý zápas proti Antifločku.