Report STF Tempish - Raz23uuavuavua

25.10.2009 22:00

Raz23uuavuavua – STF Tempish   4:2 (2:1)

Sestava:

 Brankář: Petr

 Obránci: Standa, David - Adrian, Standa Š.

 Útočníci: Pavel, Jirka, Honza  - Vlasta, Lukáš, Iva (Míla) 

Branky:   14:19 Honza (Standa), 20:40 Vlasta (Honza)

Vyloučení:  11:57 Honza (nesportovní chování), 13:17 Standa Š.(hra hlavou), 16:38 Standa Š. (sekání), 19:55 Lukáš (sekání), Standa Š. (sekání)

Zajímavosti:

* Honza: 1+1

* Standa Š.: 6 trestný minut

* z 6 gólů pouze 1 při hře 5 na 5

 

Nacpaná hala k prasknutí viděla pěkný zápas se špatným koncem pro náš tým

   Do letošního ročníku Hfbl nastoupil STF Tempish s několika novými tváři ve svých řadách. Obranu vyztužil David a Standa Š. Kdežto ofenzivní sílu našeho týmu by měl vylepšit Pavel. Již před zahájením utkání hala praskala ve švech. Za takovou návštěvu by se nemuseli stydět ani hráči leckterého extraligového celku.

   Diváci čekali na první gól až do 13 minuty, kdy se povedlo soupeři poprvé v zápase prostřelit Petra 0:1. V té době se hrálo na obou stranách ve čtyřech. Za přifilmování pádu odpočíval na trestné lavici Honza. Bohužel 20 vteřin po obdrženém gólu zahrál nechtěně hlavou Standa Š.  a putoval také na  trestnou lavici. Raz23uuavuavua tedy hrál přesilovku 3 na 4, která netrvala ani půl minuty, protože ji s přehledem dokázal využít 0:2. V této chvíli to s námi nevypadalo moc dobře. Naštěstí jsme dokázali z následující šance vytěžit maximum, a to když po přihrávce Standy zamířil přesně Honza 1:2. Do druhé půlky zápasu jsme šli s tím, že se musíme více tlačit před soupeřovu branku a vyprodukovat více střel. Bohužel jsme zapomněli na zadní vrátka a to se nám stalo osudným. V čase 16:38 byl Standa Š. donucen pomoci si faulem, po kterém následovalo trestné střílení, které soupeř bez problému proměnil 1:3.

   Ve 20. minutě po faulu na soupeřova brankaře putoval na trestnou lavici Lukáš. A tím jsme poskytli soupeři další šanci v podobě přesilové hry. Nicméně nejenom že jsme se dokázali ubránit, ale ještě jsme dokázali snížit, když Honza našel přesnou přihrávkou před brankou zcela osamoceného Vlastu, který nedal brankaři šanci 2:3. Při obdrženém gólu soupeř neudržel emoce na uzdě a putoval na trestnou lavici. To však nebylo vše, půl minuty na to zamířil na trestnou lavici další hráč Raz23uuavuavua. V přesilové hře se naši hráči usídlili na soupeřově polovině, jenže jsme nedokázali svoji převahu korunovat gólem! Což dozajisté odsoudilo náš tým k první letošní prohře. V závěru se STF Tempish pokusil o vyrovnání při hře bez brankaře, ale naše nepřesné přihrávky na soupeřově polovině umožnili Raz23uuavuavua vstřelit branku přes celé hřiště 2:4. Děkujeme za podporu našim fanouškům a slibujeme, že příště jim jejich fandění vrátíme snad už příznivějším výsledkem :)