Report STF Tempish - Mílovy pusinky

21.11.2009 19:46

 STF Tempish – Mílovy Pusinky 3:1 (0:1)

  Sestava:

 Brankář: Petr

 Obránci: Standa, David, Adrian, Standa Š.

 Útočníci: Vlasta, Pavel, Honza - Lukáš, Jirka, Iva

Branky: 15:53 David (Vlasta), 20:11 Honza (Standa Š.), 26:53 Vlasta (Jirka)

Vyloučení: žádné

Střely: 16 : 3

 Zajímavosti:

 * Vlasta:   1+1

* poměr střel: 16 : 3

 

Těžce vydobyté vítězství

     Naším druhým soupeřem v letošní sezóně byl tým „Milovy Pusinky“. Tento nováček Hfbl ve své premiéře podlehl týmu „Dva ku jedenácti“ 3:9 (v 2. poločase se jejich brankář potýkal s křečemi). A tak si dozajista chtěl napravit svou reputaci. Do tohoto střetnutí jsme vstupovali jako favoriti, ale soupeř 3 body nedal lehce, ba naopak.

   Utkání jsme zahájili v dosti ospalém tempu. Zbytečně jsme ztráceli míčky a soupeř tak hrozil rychlými výpady. Po jedné takové ztrátě míčku se v čase 4:04 zrodil první gól utkání 0:1. Předcházela mu situace 2 na 2 (následně 2 na 1), kterou naše obrana nezvládla a umožnila soupeři skórovat do zcela prázdné brány. Od tohoto okamžiku se zbytek utkání nesl v duchu dobývání soupeřovi svatyně. Všechny naše útoky narážely na soupeřovu obranu, a pokud se ji podařilo překonat, scházela nám špetka štěstí ke vstřelení gólu. Vždyť jenom během první části STF Tempish nastřelil více tyček než je zdrávo a kdyby si počítaly i střely, které zablokovali soupeři (kteří stále stáli ve 2 nebo 3 hráčích těsně před bránou), tak by střel nebylo 16, ale nejméně dvojnásobek. A tak stav 0:1 svítil na tabuli i po 15 minutách hry. O přestávce jsme si vytkli několik drobností a navzájem se hecovali. Neodehrála se ani první minuta z druhé části, když Vlasta přihrál Davidovi a ten vstřelil velice důležitý vyrovnávací gól na 1:1. Soupeř i tak nadále hrozil nebezpečnými výpady, během kterých nás několikrát podržel dobře chytající Petr. Pro něhož to byl dozajista velice těžký zápas. Ve 20. minutě se konečně prosadil jeden z našich útočníků. Standa Š. našel před branou dobře postaveného Honzu a ten se nemýlil 2:1. Od této chvíle již nemohl soupeř spoléhat na strategii „beton“ a musel hru trochu otevřít, pakliže chtěl pomýšlet na nějaké bodíky. Bohužel naše útočníky trápila i v této fázi hry špatná koncovka, a tak se na další gól čekalo do 27. minuty. Kdy Jirka vyslal krásnou přihrávkou Vlastu a ten se dravým způsobem prokličkoval od mantinelu až před branku, odkud pečetil naši výhru 3:1.

   Všem hráčům děkuji za výborné nasazení, se kterým šli do druhé části hry. Tento zápas ukázal některé naše nedostatky (především proměňování šancí). A tak do dalšího zápasu máme co zlepšovat, hlavně co se útočné fáze hry týče!!!

---3 body jsou naše jupíííí ---