První zápas, aneb posily se ukázaly!

16.11.2011 23:28

Letošního los připravil Tempišákům zajímavou skupinu. V níž jsou týmy jako Oldschool Heroes, Tryskáči nebo Svijanská 11a. Samozřejmě, že překvapit může i některý z méně známých týmů, a proto nelze podcenit žádný zápas.

V prvním zápase se tým STF Tempish střetnul s jedním z nováčků soutěže Firepenguin Discopanda. Tempišáci po nervózním začátku šli do vedení krásnou střelou Frýbi, který se prosadil po individuální akci – 1:0. Následně nás soupeř na několik minut zatlačil před naši branku. V těchto chvílích se opět ukázalo, jak výborného brankáře náš tým má. Z tlaku soupeře se Tempišáci vymanili až po druhém gólu, který střelil Hejl S. – 2:0. Krátce na to se prosadila další nová akvizice v týmu Petr Pořízek, rázem svítilo na světelné tabuli skóre 3:0.

V této fázi hry měli již Tempišáci hru pod kontrolou. Soupeř hrozil pouze občasnými brejky.

Mezi další úspěšné střelce se zapsal také Pavel Houserek a svoji vydařenou premiéru podtrhl Petr Pořízek svým druhým gólem, když upravoval na konečných 5:0.

 

 

STF Tempish - Firepenguin Discopanda       5:0

góly (asistence) tempišáků:

1:0  Frýba M. (bez asistence)

                   2:0  Hejl S. (Honc L..)

3:0  Pařízek P. (Houserek P.)

4:0  Houserek P. (Tomsa J.)

5:0  Pařez. P. (bez asistence)

 

 

I přes počáteční nervozitu a zní pramenící školácké chyby se vstup do nové sezóny Tempišákům povedl na jedničku. Doufejme, že našim střelcům vydrží střelecké štěstí i do dalších zápasů.

            V druhém zápase sezóny nás čeká další z nováčků. Tým s názvem Tupláci, jenž lze již po prvním zápase považovat za outsidera skupiny B.

 

Ve středu 2.11. v 20:20 neviděnou :)