První zápas osmifinále - prohra!

08.04.2011 21:20

V prvním zápase play-off 'A' jsme podle očekávání svedli výsledkově vyrovnané utkání. Toto utkání se nám bohužel moc nepovedlo.

 

Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře, většina hráč byla myšlenkami zcela jinde a tak jsme první gól dostali ve třetí  vteřině utkání, kdy hráč na buly získal míček a prošel s ním mezi ostatními stojícími hráči. Vystřelil skrz posledního bránícího hráče, což se mu parádně povedlo 0:1. Tento gól nás ale nepoložil, ba naopak nastartoval k lepším výkonům. Několikrát jsme zamknuli soupeře na jeho polovině bohužel bez kýženého efektu. Až dva průniky Jardy s trochou dávkou štěstí skončili v soupeřovi bráně. A tak první půle skončila 2:1.  

V úvodu druhé půle Honza nabídl soupeři početní výhody, ale soupeř ji nedokázal využít. Následně jsme ztratili na polovině hřiště míček a soupeř si to namířil do rohu vedle naši branky, odkud předložil nikým nehlídanému obránci komfortní přihrávku a ten prostřel vše, co mu stálo v cestě. 2:2. Následně se hra přelívala ze strany na stranu, soupeř po většinu času hrozil dlouhými výhozy na nabíhající útočníky. Které si naše obrana celkem obstojně pohlídala. V polovině druhé půle se prosadil krásnou střelou do růžku branky Bezďa a my jsme vedli 3:2. Čas na světelné tabuli následně rychle ubíhal a utkání se chýlilo do své závěrečné části. Ještě 3 minuty před koncem by si na vítězství soupeře vsadil málokdo z přihlížejících diváku (a nebylo jich málo). Bohužel následoval zlomový okamžik celého zápasu, míček jsme měli pod naší kontrolou, bohužel se mu do cesty postavil rozhodčí a následovalo buly. Kdo čekal od soupeře, že bude hrát fair play a míček nám přenechá, tak se škaredně mýlil. Soupeř ukořistil míček z buly, následovala přihrávka na střed hřiště, kde stál nepochopitelně nikým nehlídáný soupeřův obránce a ten srovnal skóre zápasu na 3:3. Aby pohrom nebylo málo, přišel ještě jeden kolaps. Honza se pokoušel půl minuty před koncem projít na soupeřovu polovinu podél mantinelu, kde ztratil míček, a následovalo přečíslení dva na jedno. Soupeř s nabídnutou šancí nepohrdl a po přihrávce střílel druhý útočník do poloprázdné brány - 3:4 . Následně jsme se pokusili o hru bez brankáře, bohužel bylo příliš málo času.

 

 

           STF Tempish - Tvoje Máma

        3:4

                                                                   góly (asistence) tempišáků:

     1:1  Šrefl J. (Hejl S.)

         2:1  Šrefl J. (Semián L.)

                    3:2  Bezdíček T. (bez asistence)

 

Špatný zápas na nás sedl právě v play-off. Pro druhý odvetný zápas je scénář jasný - prohra nebo remíza znamená konec sezóny, výhra by znamenala nájezdy, u kterých nikdy nevíte, jak dopadnou.

 Odveta se bude hrát za další 2 týdny - 20.4. 2011 od 22:30!