Prohra s favoritem skupiny

03.12.2010 23:20

Ve třetím zápase jsme narazili na našeho neoblíbeného soupeře, na kterého ale narážíme pravidelně každý rok - Sukmistři. Tým, který dříve ještě pod jiným názvem slavil svůj jediný a zřejmě i poslední titul v harcovce. Na letošní sezónu si soupeř nepochopitelně nezajistil žádného gólmana, takže hrají zatím vždy v 6 hráčích v poli. Nevím tedy, jak to chtějí dělat, až v play-off narazí na vyrovnané soupeře a budou pak prohrávat o x gólů. Asi to odnese zase nějaký rozhodčí nebo soupeřův hráč (minulou sezónu v posledním svém zápase inzultovali rozhodčího,...) .. ale to už náš problém není. Náš problém je, že jsme s nimi opět prohráli a přitom jsme si ani moc nezahráli. Na tyto soupeře prostě nemáme. Celý zápas jsme jen bránili na vlastní půlce, běhali sem a tam a potom zase tam a sem a dívali se, jak nás v 6 lidech točí dokola. Zase ale musíme uznat, že kolotoč zadarmo taky dneska nenajdete na každé rohu :).

Po prvním poločase ještě svítilo na tabuli docela příznivých 2:4 a my doufali, že třeba...třeba se nám podaří dát pár ,,šmejd'' gólů a udělat alespoň drama ze zápasu. To se nakonec nepovedlo a v závěru jsme již jen snižovali na 6:9. Soupeř nás podle statistiků a zároveň DJů tohoto večera přestříleli vcelku přesvědčivě 24:6, takže náš brankář se určitě nenudil a pochytal mnoho dalších gólů.

Alespoň naše letošní posily se předvedli jako produktivně platní hráči a např. Bezďa (Bezdíček T.) zaznamenal 3 góly a 2 asistence navrh (z hlediště však nepochopitelně nepřiletěla žádná kšiltovka na oslavu hattricku).

           STF Tempish - Sukmistři

       6:9

      góly (asistence) tempišáků:

      1:1  Šrefl J. (Bezdíček T.)

2:2  Bezdíček T. ( / )

          3:5  Tomsa J. (Houserek P.)

             4:7  Houserek P. (Bezdíček T.)

5:8  Bezdíček T. ( / )

             6:9  Bezdíček T. (Houserek P.)

         

 

 

Jako další zápas nás čeká 12.1. pro nás neznámý tým a nováček soutěže..skrývající se pod názvem Vesmírné okurky, který zatím zaujímá spodní příčky naší tabulky.