Poslední prověrka před blížícím se play off

13.04.2014 20:56

Ve středu 9. 4 nastoupili Tempišáci ke svému poslednímu zápasu ve skupině C. Naším soupeřem byl tým Šavlozubých Kun.

 Výsledek tohoto zápasu již nemohl nikterak ovlivnit konečné pořadí týmů ve skupině C. A tak tento zápas měl posloužit jako příprava před blížícími vyřazovacími boji v play-off.  Bohužel díky nečekané absenci několika opor v našich řadách jsme museli odehrát celý zápas v 6 lidech. Ačkoliv odehrání zápasu byla „pouze“ formalita, důraz ani zápal pro hru sledující divák nemohl postrádat. Od samého začátku se Tempišáci tlačili do zakončení. Několika akcím chybělo potřebné štěstíčko, jindy zas správné načasování finální přihrávky. Skóre zápasu otevřel Honza M., který se v poslední době těší střelecké formě.  Druhou branku přidal David M., jehož střela z poloviny hřiště zaplula do soupeřovy branky – 2:0. Do konce první půle stihl soupeř díky většímu důrazu poblíž Petrovi svatyně snížit na 2:1.

Naše hra v druhé části byla poznamenána nedostatkem sil, což mělo za následek to, že se soupeř čím dál tím častěji dostával do zakončení. V této fázi hry nás několika povedenými zákroky podržel Petr.

A tak když soupeř nedokázal vyrovnat, přišel trest z hole Pavla H., který svou střelou zajistil Tempišákům vedení 3:1. Soupeřovu snahu nezlomil ani 4. gól, který přidal Tomáš H. Jak se později ukázalo jednalo se o vítěznou trefu. Do konce zápasu zbývalo cca 1 min., když soupeř využil nedostatečného důrazu v obraně a snížil na 4:2. Bohužel neuplynulo ani 30 vteřin a Petr byl překonán potřetí v zápase 4:3. Šavlozubé Kuny se v posledních vteřinách hry pokusil o hru bez brankáře, ale na srovnání skóre zbývalo příliš málo času.

Díky této výhře potvrdil STF Tempish své první místo v tabulce skupiny C, kterou vyhrál bez ztráty bodu.  Věřím, že ze špatně zvládnutého konce zápasu se naši hráči poučí a předvedou v play-off maximum ze svého umu.

 

                                            STF Tempish vs. Šavlozubé Kuny

                                                                                                    4:3 (2:1)

                                                                                    góly (asistence) Tempišáků:

                                                1:0       Matouš J. (bez asistence)

                                                2:0       Macoun D. (Matouš J.)

                                                3:1       Houserek P. (Hruška T.)

                                                4:1       Hruška T. (Houserek P.)

V osmifinále play-off A bude naším soupeřem tým Smrad z Jelena. První zápas odehrajeme 23. 4. ve 20:00.

Tímto vyzývám všechny fanoušky a fanynky -  Pojďme společně položit základní kámen k nejlepšímu umístění v historii týmu.