Osmifinálová jízda STF Tempish

13.05.2014 19:40

Dne 23. 4. vkročili Tempišáci po 4. ve své v historii do bojů play-off A. Naším osmifinálovým soupeřem byl tým Smrad z Jelena. Tento tým zaznamenal v průběhu sezóny 2013/14 celkem 4 výhry, 1 remízu a 2 prohry. Mezi poražené týmy patří takové týmy jako SK Rebels nebo Raz23uuavuavua. Dle výsledků se očekával tvrdý boj o postup do čtvrtfinále.

Začátek zápasu jsme podcenili. Když jsme dovolili soupeři vstřelit první gól utkání. Naštěstí nás tento okamžik nijak nerozhodil a vytrvale jsme pokračovali v dobývání soupeřovi branky. První úspěšnou trefu zaznamenal Tomáš H. - 1:1. Soupeř se ale i nadále houževnatě bránil a hrozil rychlými protiútoky. Nepatrné uklidnění v naší hře přinesl gól Honzy M. - 2:1 a Pavla H. - 3:1. Ale i přesto postrádala naše hra větší klid a lehkost. V některých klíčových okamžicích zradila naše borce střelecká muška, jindy zas chybělo více štěstíčka. V posledních minutách zápasu sevřeli Tempišáci soupeře na jeho vlastní polovině, z čehož vzešly další dvě branky. Na 4:1 zvýšil David M. a střelecký účet u soupeře uzavřel Standa H. -  5:1.

 

                                        STF Tempish – Smrad z Jelena

                                    5:1

                        góly (asistence) Tempišáků:

                            1:1        Špidlen (bez asistence)

                            2:1         Matouš J. (Macoun  D.)

                            3:1         Houserek P. (Bárta M.)

                            4:1         Macoun  D. (Matouš J.)

                            5:1         Hejl S. (Matouš J.)

 

 

Jelikož se soupeř k druhému zápasu dostavil v nehratelném počtu. Byl odvetný zápas kontumován 5:0 a příznivci STF Tempish mohli slavit postup do dalšího kola play-off.

Ve čtvrtfinále Tempišáci narazí na soupeře jiného kalibru – tým Delonů. Tento tým má ve svých řadách dostatek kvalitních hráčů, kteří dokážou potrestat každou soupeřovu chybičku či zaváhání.

První čtvrtfinálový zápas se odehraje ve středu 14. 5. ve 20:20. Proto neváhejte a přijďte podpořit STF Tempish v nejdůležitějším okamžiku této sezóny.