Čtvrtfinále - vítězná série STF Tempish skončila

15.05.2014 23:08

Dne 14. 5. odehráli Tempišáci první čtvrtfinálový zápas proti týmu Delonů. Jak probíhala konfrontace dosud neporažených týmů?

Od úvodního hvizdu sledoval divák útočný florbal. Více ze hry měl soupeř, což se vzhledem ke složení týmu Delonů dalo čekat. Ale i přesto se Tempišáci ujali vedení 1:0, když Tomáš H. po své individuální akci dotlačil míček do soupeřovy branky. Z úvodního gólu jsme se však neradovali příliš dlouho. David D. ani napodruhé netrefil poskakující míček před naší brankou, čehož soupeř okamžitě využil k vyrovnání 1:1.  Tento stav vydržel i díky výborně chytajícímu Petrovi do konce první půle.

Druhá část zápasu se nesla v podobném duchu, jako ta první. Deloni pokračovali ve velice pečlivé a důrazné hře v obraně a jejich útočná snaha gradovala. Většina našich střel se ani nedostala k soupeřovi svatyni. Za klíčový moment utkání lze označit dvě využité soupeřovi standardní situace, po kterých se Deloni ujali vedení 1:3. Ač jsme se snažili sebevíc, krom „Čéšova“(Martin C.) břevna a několika málo trestuhodně neproměněných šancí jsme nedokázali ohrozit soupeřovu branku. V závěru zápasu nám soupeř daroval výhodu v podobě přesilové hry. Ale ani ta nevedla ke korekci skóre zápasu. V poslední minutu se STF Tempish pokusili o hru bez brankáře. Na několik málo okamžiků jsme uzamkli soupeře na jeho vlastní polovině. Výsledek nenechal na sebe dlouho čekat, náš nejlepší hráč tohoto zápasu Martin C. poslal 3,5 vteřiny před koncem míček do soupeřovy branky – 2:3. Bohužel pro STF Tempish tato branka přišla příliš pozdě.  

                                STF Tempish vs. Deloni

                                2:3 (1:1)

                                góly (asistence) Tempišáků:

                                                                    1:0          Hruška T. (bez asistence)

                                                                    2:3          Cieslar Martin (bez asistence)  

 

Odvetný zápas je na programu příští středu 21. 5. od 19:40. Přijďte podpořit STF Tempish v cestě do semifinále. Vaši podporu budeme potřebovat!!!