,,Poločasové resumé''

08.01.2010 20:52

Máme za sebou přibližně polovinu odehraných zápasů ve skupině. A jaká je situace? Určitě ne taková, jakou jsme si představovali - po prohře s týmem Dva ku jedenácti jsem prakticky ztratili možnost postoupit do Play-off "A" (šance jsou již jen teoretické a mimo naše možnosti). V druhé polovině nás tedy čeká vybojovat si alespoň co nejlepší umístění pro vstup do Play-off "B".

V následujících dvou zápasech nás čekají dva silní soupeři, s kterými se budeme snažit uhrát hlavně příznivý výsledek a neudělat si ostudu - nejprve to budou Black Horses, v jejichž středu najdeme i extraligové hráče (tento tým plně zastupuje svůj název, když se po výhře nad Sukmistry stali černými koni Hfbl). Jako další nás čeká již známý tým Sukmistři, jejichž kvalita je jistě všem známa. Zajímat nás tedy budou hlavně dva závěrečné zápasy. Nejprve se utkáme s Antiflóčkem, kteří překvapili výhrou nad Mílovými Pusinkami v poměru 6:3 (Antiflóčko - 8 střel a z toho 6 gólů). Jako poslední bude následovat ,,derby'' s týmem Vodopády, kteří prohráli na rozdíl od nás s týmem Dva ku jedenácti tesně 2:3 (5 sekund před koncem Vodopádi neproměnili trestné střílení) - oba tito soupeři jsou přímými konkurenty v boji o 5. místo zaručující nejlepší výchozí pozici.

Čeká nás tedy ještě zajímavý konec a snad se nám již konečně podaří vtisknout naší hře nějaký lepší obraz, než jak tomu bylo doteď !

 

Síla tempišova, nechť nás provází :))